Εξαγωγή εγγράφων Μελωδού σε μορφή pdf

Για να εξάγεις τα μουσικά έγγραφα του Μελωδού σε μορφή pdf, πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου ένα πρόγραμμα εκτυπωτή σε pdf.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν τέτοια προγράμματα όπως το doPDF που μπορείς να το κατεβάσεις από την http://www.dopdf.com  ή το pdFill που το βρίσκεις εδώ http://www.pdfill.com/ και σου δίνει περισσότερες επιλογές για επαγγελματικές εκτυπώσεις όπως μετατροπή των χρωμάτων σε CMYK που συνήθως θέλουν οι τυπογράφοι.

Μετά την εγκατάσταση του για να μετατρέψεις ένα έγγραφο Μελωδού σε pdf κάνεις τα παρακάτω από το πρόγραμμα του Μελωδού με ανοιχτό το μουσικό έγγραφο:

1) Από το μενού Αρχείο επιλέγεις Εκτύπωση.

2) Στην φόρμα που ανοίγει ορίζει ως Εκτυπωτή τον doPDF ή τον pdFill ή όποιον άλλο εγκατέστησες και από τις Ιδιότητες ορίζεις το Resolution στα dpi που θέλεις, το Χρωματικό μοντέλλο, ενσωμάτωση γραμματοσειρών κλπ και πατάς ΟΚ.

Αν θέλεις επαγγελματική εκτύπωση θα ορίσεις ενσωμάτωση γραμματοσειρών, Resolution στα 1200 dpi τουλάχιστον, και αν πάει σε τυπογραφείο χρωματικό μοντέλλο το CMYK αν το θέλει έτσι ο τυπογράφος.

Αν θέλεις το pdf μόνο για προβολή στον υπολογιστή και να ανοίγει γρήγορα, δεν θα ορίσεις ενσωμάτωση γραμματοσειρών και το Resolution στα 300 dpi.

3) Στην φόρμα που εμφανίζεται ορίζεις την θέση αποθήκευσης του αρχείου pdf και πατάς ΟΚ.

Το μουσικό έγγραφο σε μερικά δευτερόλεπτα θα μετατραπεί σε pdf.

 

  

You can leave comments by clicking here, leave a trackback at https://melodos.com/bibliothiki/wp-trackback.php?p=1710 or subscibe to the RSS Comments Feed for this post.