ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Εκδόθηκε και ανατυπώθηκαι εκ του χειρογράφου (Θεσσαλονίκη 1950), το τρίτομο έργο του αειμνήστου Πρωτοψάλτου (Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης) και δασκάλου της Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής Σωκράτους Ν. Παπαδοπούλου με τίτλο ΝΕΑ ΦΟΡΜΙΓΞ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ανατυπώνεται εκ του χειρογράφου (Θεσσαλονίκη 1950), το τρίτομο έργο του αειμνήστου Πρωτοψάλτου (Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης) και δασκάλου της Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής Σωκράτους Ν. Παπαδοπούλου με τίτλο ΝΕΑ ΦΟΡΜΙΓΞ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ήδη ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί ο Α’, ο Β’ και ο Γ’ τόμος με την ακολουθία του Εσπερινού ΣΕΛ113,  Όρθρος ΣΕΛ 226 και Θεία Λειτουργία ΣΕΛ 263.

https://laografia-paradosi.gr/product/nea-formigx-tis-ekklisias-tomos-a-esperinos/

https://laografia-paradosi.gr/product/nea-formigx-tis-ekklisias-tomos-b-orthros/

https://laografia-paradosi.gr/product/nea-formigx-tis-ekklisias-tomos-g-theia-leitourgeia/

https://laografia-paradosi.gr/product/nea-formigx-tis-ekklisias-tomos-g-theia-leitourgeia/

Αποκλειστική προσφορά ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες του Melodos.com !
Με την ολοκλήρωση της  παραγγελίας,  ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση κουπονιού με την λέξη MELODOS και θα λάβει την έκπτωση πριν την αποστολή.
Τελική τιμή 50€ συμπεριλαμβάνει τους 3 τόμους  +  όχι τα μεταφορικά έξοδα και το τέλος αντικαταβολής.


You can leave comments by clicking here, leave a trackback at https://melodos.com/bibliothiki/wp-trackback.php?p=51681 or subscribe to the RSS Comments Feed for this post.