Μετάβαση στην κεντρική σελίδα του site Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη Μελωδού
header image
 

Η Ψηφιακή Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη του Μελωδού

Η Βιβλιοθήκη του Μελωδού θα προσφέρει στους χρήστες του Μελωδού, μία συλλογή μουσικών βιβλίων σε μορφή αρχείων Μελωδού. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα να ανταλλάσσονται μουσικές ή άλλες γραμματοσειρές, πρότυπα εγγράφων, κλίμακες, αρκτικές μαρτυρίες, πρότυπα OCR, μουσικές θέσεις, λίστες, υφές, προφίλ φωνών, ρυθμούς και ότι άλλο παράγει και χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα Μελωδός.

Για το σκοπό αυτό κάνω έκκληση σε όποιον θέλει να ανεβάσει κλασσικά βιβλία ή και νεότερα χωρίς copyright που είναι γραμμένα στο Μελωδό.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν δικαιώματα πρόσβασης για να ανεβάζουν τα έργα τους στην βιβλιοθήκη ας επικοινωνήσουν στο info@melodos.com.

© Το ψηφιακό περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης υπόκειται στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. Η πρόσβαση σε αυτό προσφέρεται μόνο για προσωπική, εκπαιδευτική ή ερευνητική χρήση. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε εμπορική χρήση του χωρίς την άδεια των εκάστοτε δημιουργών των έργων. Επίσης αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται από την δημοσίευση κάποιου βιβλίου ή εγγράφου ή άλλου αρχείου ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Για όσους δεν έχουν το πρόγραμμα Μελωδός επισημαίνεται ότι τα αρχεία τύπου .mel δεν ανοίγουν από κανένα άλλο πρόγραμμα παρά μόνον από τον Μελωδό.

 ————————————————————————————————-

 Οδηγίες για τους Συντάκτες Άρθρων

Οι Μελωδογράφοι για να ανεβάσουν ένα νέο άρθρο πρέπει πρώτα να συνδεθούν από το “Σύνδεση”, και να χρησιμοποιήσουν το “Προσθήκη Άρθρου” από το μενού που θα εμφανισθεί μετά την σύνδεση τους στο άνω μέρος της σελίδας. Κατόπιν γράφουν:

1) τον Τίτλο

2) την περιγραφή

3) με το “Προσθήκη Πολυμέσων” και “Εισαγωγή πολυμέσων” και “Μεταφόρτωση αρχείων” ανεβάζουν το αρχείο και από την “Συλλογή πολυμέσων” προσαρτούν το αρχείο αρκεί το κάθε αρχείο να μην είναι μεγαλύτερο από 200 Mbyte. Αν είναι μεγαλύτερο από 200 Mbyte ας επικοινωνήσουν για να λάβουν οδηγίες ανεβάσματος. Αν η διαδικασία μεταφόρτωσης του αρχείου βγάλει σφάλμα, αυτό συμβαίνει επειδή στο όνομα του αρχείου υπάρχουν σύμβολα που δεν υποστηρίζει το WordPress. πχ το απλό ΄ αντί για το τονισμένο γράμμα πχ Α΄ αντί για Ά.

4) για Φορμάτ επιλέγουν συνήθως το ‘Κανονικό’

5) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Επιλέγουν οπωσδήποτε την κατηγορία στην οποία θα ενταχθεί το άρθρο και

6) Στο ‘Συζήτηση’ ξε-τσεκάρουν το “Επιτρέπονται τα σχόλια” αν δεν θέλουν να γίνονται σχόλια κάτω από το Άρθρο. Αν δεν φαίνεται το ‘Συζήτηση’ ώστε να το απενεργοποιήσετε πατήστε το “Επιλογές Προβολής” στο άνω μέρος και επιλέξτε το ‘Συζήτηση’.

Τέλος πατάτε το κουμπί “Δημοσίευση” στο άνω δεξιό μέρος της σελίδας για να δημοσιευτεί το Άρθρο στην Κατηγορία που επιλέξατε.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν θέλετε να βάλετε παραπομπή στο Άρθρο σας από κάποια άλλη σελίδα, πρέπει να περάσετε σε κατάσταση προβολής του Άρθρου (και όχι επεξεργασίας όπως ήταν κατά την σύνταξη) και από εκεί να αντιγράψετε την διεύθυνση που φαίνεται στον περιηγητή και να την επικολλήσετε στην παραπομπή.

———————————————

Πληροφόρηση. Στο κάτω μέρος της Βιβλιοθήκης δημοσιεύεται λίστα με τα τελευταία 30 άρθρα που δημοσιεύτηκαν στην βιβλιοθήκη.

Μετάβαση στην κεντρική σελίδα του site Επικοινωνία: savvas.melodos@gmail.com