Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα Μελωδός.
Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 25 Φεβ 2013, 12:51

Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης »

Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω αν μπορω από ένα εγγραφο του Μελωδου σε κάποιες σελίδες να επιλέξω να μήν εχουν περίγραμμα και υποκεφαλίδες.
Ευχαριστώ
π. Νικόλας
Άβαταρ μέλους
Σάββας Παπαδόπουλος
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2012, 22:42
Επικοινωνία:

Re: Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σάββας Παπαδόπουλος »

Το περίγραμμα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο στην πρώτη η /και τελευταία σελίδα ως εξής. Από το μενού Μορφή -> Περιγράμματος σελίδας επιλέγεις στο κάτω μέρος της φόρμας να μην εμφανίζεται στην πρώτη ή / και τελευταία σελίδα.
Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα μπορούν να αφαιρεθούν οπουδήποτε ενδιάμεσα, αρκεί να βάλεις ΛΕΥΚΗ κεφαλίδα ή / και υποσέλιδο ως εξής.
Πας τον δείκτη σε κάποιο σημείο της σελίδας που θες να μην έχει κεφαλίδα/υποσέλιδο και από το μενού Εισαγωγή -> Νέας Κεφαλίδας /Υποσέλιδου και πατάς κατευθείαν ΟΚ στην φόρμα χωρίς να συμπληρώσεις τα πεδία κειμένων Κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι στην επόμενη σελίδα που θέλεις να ξαναφανούνε οι Κεφαλίδες/υποσέλιδα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία Εισαγωγής -> Κεφαλίδων... και να συμπληρώσεις τα πεδία Κεφαλίδος / υποσέλιδου. Είναι λίγο κουραστικό αν υπάρχουν πολλές εναλλαγές στο κείμενο εμφάνισης / απόκρυψης κεφαλίδων/υποσέλιδων.
Η αναβάθμιση θα επιλύει και τα δύο αυτά θέματα.
Απάντηση