Φόρουμ Μελωδού
https://melodos.com/forum/

Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες
https://melodos.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=969
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης [ 09 Φεβ 2015, 13:31 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω αν μπορω από ένα εγγραφο του Μελωδου σε κάποιες σελίδες να επιλέξω να μήν εχουν περίγραμμα και υποκεφαλίδες.
Ευχαριστώ
π. Νικόλας

Συγγραφέας:  Σάββας Παπαδόπουλος [ 10 Φεβ 2015, 18:07 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Το περίγραμμα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο στην πρώτη η /και τελευταία σελίδα ως εξής. Από το μενού Μορφή -> Περιγράμματος σελίδας επιλέγεις στο κάτω μέρος της φόρμας να μην εμφανίζεται στην πρώτη ή / και τελευταία σελίδα.
Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα μπορούν να αφαιρεθούν οπουδήποτε ενδιάμεσα, αρκεί να βάλεις ΛΕΥΚΗ κεφαλίδα ή / και υποσέλιδο ως εξής.
Πας τον δείκτη σε κάποιο σημείο της σελίδας που θες να μην έχει κεφαλίδα/υποσέλιδο και από το μενού Εισαγωγή -> Νέας Κεφαλίδας /Υποσέλιδου και πατάς κατευθείαν ΟΚ στην φόρμα χωρίς να συμπληρώσεις τα πεδία κειμένων Κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι στην επόμενη σελίδα που θέλεις να ξαναφανούνε οι Κεφαλίδες/υποσέλιδα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία Εισαγωγής -> Κεφαλίδων... και να συμπληρώσεις τα πεδία Κεφαλίδος / υποσέλιδου. Είναι λίγο κουραστικό αν υπάρχουν πολλές εναλλαγές στο κείμενο εμφάνισης / απόκρυψης κεφαλίδων/υποσέλιδων.
Η αναβάθμιση θα επιλύει και τα δύο αυτά θέματα.

Συγγραφέας:  Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης [ 11 Φεβ 2015, 09:53 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Ευχαριστώ πολύ!

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 1 ώρες [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/