Σελίδα 1 από 1

Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2015, 13:31
από Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης
Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω αν μπορω από ένα εγγραφο του Μελωδου σε κάποιες σελίδες να επιλέξω να μήν εχουν περίγραμμα και υποκεφαλίδες.
Ευχαριστώ
π. Νικόλας

Re: Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Δημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2015, 18:07
από Σάββας Παπαδόπουλος
Το περίγραμμα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο στην πρώτη η /και τελευταία σελίδα ως εξής. Από το μενού Μορφή -> Περιγράμματος σελίδας επιλέγεις στο κάτω μέρος της φόρμας να μην εμφανίζεται στην πρώτη ή / και τελευταία σελίδα.
Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα μπορούν να αφαιρεθούν οπουδήποτε ενδιάμεσα, αρκεί να βάλεις ΛΕΥΚΗ κεφαλίδα ή / και υποσέλιδο ως εξής.
Πας τον δείκτη σε κάποιο σημείο της σελίδας που θες να μην έχει κεφαλίδα/υποσέλιδο και από το μενού Εισαγωγή -> Νέας Κεφαλίδας /Υποσέλιδου και πατάς κατευθείαν ΟΚ στην φόρμα χωρίς να συμπληρώσεις τα πεδία κειμένων Κεφαλίδας ή υποσέλιδου.
Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι στην επόμενη σελίδα που θέλεις να ξαναφανούνε οι Κεφαλίδες/υποσέλιδα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία Εισαγωγής -> Κεφαλίδων... και να συμπληρώσεις τα πεδία Κεφαλίδος / υποσέλιδου. Είναι λίγο κουραστικό αν υπάρχουν πολλές εναλλαγές στο κείμενο εμφάνισης / απόκρυψης κεφαλίδων/υποσέλιδων.
Η αναβάθμιση θα επιλύει και τα δύο αυτά θέματα.

Re: Περιγραμμα κ υποκεφαλιδες

Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβ 2015, 09:53
από Π. Νικόλαος Λυμπουρίδης
Ευχαριστώ πολύ!