Χαίρετε, αγαπητά μέλη του φόρουμ,
με μεγάλη χαρά είδα την νέα έκδοση του Μελωδού που αφορά κυρίως την διόρθωση σφαλμάτων της προηγούμενης έκδοσης.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω: πήγα να γράψω κάτι στη νέα έκδοση και διαπίστωσα ότι τα πλήκτρα + (συν) και - (πλην) που βρίσκονται στο πληκτρολόγιο πάνω από τους χαρακτήρες (και όχι στο αριθμητικό πληκτρολόγιο) δεν λειτουργούν όπως λειτουργούσαν στην προηγούμενη έκδοση. Χρειάζεται να πατήσω και το Shift και αυτό πάλι πολλές φορές δεν λειτουργεί. Αντιθέτως, λειτουργούν καλά τα πλήκτρα του αριθμητικού πληκτρολογίου, το οποίο όμως δεν βολεύει όταν κάποιος γράφει γρήγορα με το κανονικό πληκτρολόγιο. Είναι το θέμα αυτό πρόβλημα μόνο στο δικό μου πληκτρολόγιο ή το αντιμετωπίζουν και άλλοι;
Ρωτάω, γιατί τα δύο αυτά πλήκτρα είναι καθοριστικής σημασίας για την γραφή στον Μελωδό. Είναι τόσο σημαντικό να λειτουργούν άμεσα και χωρίς το Shift (όπως γινόταν στην προηγούμενη έκδοση) ώστε όταν διαπίστωσα αυτό το θέμα ακυρώθηκε όλη η διάθεσή μου για χρήση της νέας εκδόσεως και των θετικών που αυτή φέρνει.
Παρακαλώ πείτε μου εάν αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό το θέμα ή είναι κάποιο πρόβλημα στο δικό μου πληκτρολόγιο.
Ευχαριστώ πολύ
Νεκτάριος Κόντης
Προσθήκη: Τώρα παρατήρησα ότι και τα πλήκτρα με τα βελάκια του πληκτρολογίου, το πάνω και το κάτω λειτουργούν όπως και τα δεξιά και αριστερά. Δηλ. όταν πατάω το βελάκι προς τα πάνω ο κέρσορας μετακινείται προς τα αριστερά της γραμμής και δεν πηγαίνει στην παραπάνω. Αντίστοιχα το βελάκι προς τα κάτω δεν οδηγεί τον κέρσορα στην κάτω γραμμή αλλά στον επόμενο χαρακτήρα δεξιά.
Αναβάθμιση-πρόβλημα με πληκτρολόγιο
- Σάββας Παπαδόπουλος
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Αναβάθμιση-πρόβλημα με πληκτρολόγιο
Επιλύθηκε.